Denizli’de İMO 23 Şubat Pazar günü yapılacak olan kongre ile seçimini gerçekleştirecek. Seçimde yeni yönetim kurulu ile İMO Denizli’nin yeni Şube Başkanı belirlenecek. Çağdaş İnşaat Mühendisleri grubunu seçim için çalışmalara başlarken yönetim kurulu başkanı için Nigar Hüyük aday oldu. Genç mühendisler ile yönetim kurulunu oluşturan deneyimli mühendis Hüyük “15. Dönem için Çağdaş İnşaat Mühendisleri grubu olarak ekibimle birlikte meslektaşlarımızın geleceği ve mesleki birlikteliğimiz için hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hüyük açıklamasında “Artan işsizlik oranı, kötü çalışma ortamlarımız göz önüne alındığında mesleğe olan inancımız günden güne azaldığı; mesleğimizin değersizleştirildiği ortadadır. Bu şartlarda mücadele eden tüm meslektaşlarımın desteklerini bekliyorum” dedi. İMO 15. Dönem Yönetim Kurulu Başkan Adayı olan Nigar Hüyük “Gelin hayalimizdeki İMO’yu, gençlerimiz başta olmak üzere, tüm meslektaşlarımız ile kuralım” diyerek Denizli’deki inşaat mühendislerine seslendi. 

GENÇ YÖNETİM, DİNAMİK ÇALIŞMA

Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu’nun yönetim kurulu listesinde ise çoğunlukla genç isimler yer aldı. Yönetim kurulunda yer alan asil üyeler Mehmet Akköse, Gonca Yüksel, Bora Baha Kaptan, Enes Er, Çağrı Çayan, Süleyman Koç yer alırken yönetim kurulu yedek adaylar listesinde Mehmet Kahraman, Osman Ulusoy, Şule Duman, Mehmet Can Kömürcü, Erkan Akgül, Ahmet Serhat Doğmaz yer aldı. Genel Merkez Asil Delegeler listesinde Ali Haydar Kayhan, İsmail Eryılmaz, M. Sıddık Çağın, Nigar Hüyük, Mehmet Akköse, Veli Eroğlu, Erman Besli, Bülent Şahan isimleri bulunuyor.  

Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi 1980 mezunu Nigar Hüyük 1960 doğumlu ve Çivrilli. 1982 yılında Denizli Belediyesi’nde çalışmaya başlayan Hüyük 20 sene mesleki deneyimini burada geliştirdi. 2002 yılından beri Yapı Denetim Şirketi’nde çalışmaya başlayan 15. Dönem Yönetim Kurulu Başkan Adayı Nigar Hüyük mesleki mücadele deneyimi ile İMO’nun deneyimli isimleri arasında yer alıyor.

Editör: TE Bilişim