Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Türkiye Cumhuriyeti, demokrasiyi korumak ve yaşatmak konusundaki inanç ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir dedi.

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, 15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişimi ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. “Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne yönelik tehditlerle dolu alçak darbe girişimi, başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın kararlı çabaları olmak üzere muhalefet partilerimizin duyarlılığı, asker ve polisimizin dirayeti ve halkımızın direnişi ile boşa çıkarılmıştır” diyen Saldanlı, “Türkiye Cumhuriyeti, demokrasiyi korumak ve yaşatmak konusundaki inanç ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Demokrasi ve hukuk, Türkiye Cumhuriyeti’nin ortak paydası ve geleceğimizin sigortasıdır.  Demokrasiye yönelik tüm tehditlerin, bundan böyle Anadolu coğrafyasında başarılı olamayacağı bu olay ile bir kez daha anlaşılmıştır.

Büyük bir tehlikeyi bertaraf eden ülkemizin bu olağanüstü durumdan hızla normal yaşam sürecine dönmesi için herkesin ve her kurumun sağduyusuna ihtiyacımız vardır. Birlik ve beraberlik içinde aşamayacağımız hiçbir engel, çözemeyeceğimiz sorun, atlatamayacağımız tehlike yoktur.

Bu nedenle, Fettullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe kalkışmasında şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Editör: TE Bilişim