İstanbul Buldanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Buldan Meslek Yüksekokulu’na seramik fırını hediye etti.

Buldanlı öğrencilere sağladığı burslarla pek çok öğrencinin üniversitede okumasına yardımcı olan ve ayrıca Buldan’daki pek çok yatırıma katkıda bulunarak öncülük eden İstanbul Buldanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Buldan’a katkılarını sürdürüyor.

Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksekokulu’nda geçtiğimiz yıl öğretime başlayan Mimari Restorasyon bölümünün seramik derslerinde kullanılmak üzere ihtiyaç olan ve değeri 31.000 TL olan seramik fırınını alan Dernek Başkanı Rahmi Terzioğlu, Buldan’a üniversitenin gelmesinde öncülük ettiklerini belirterek “Kuruluşunda emeğimiz olan yüksekokulumuzun ihtiyaçlarını, imkanlarımız ölçüsünde karşılamak ve okumuzun daha da gelişmesine katkıda bulunmak boynumuzun borcudur. Buldan’ı sevmek budur” dedi.

Buldan Meslek Yüksekokulu Müdürü Ercan Haytoğlu “İstanbul’daki derneğin Buldan’a ve okulumuza katkıları yadsınamaz. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bir telefonumuzla ihtiyacımız olan fırını alıp bize hediye ettiler. Kendilerine şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim