Denizli Çameli Belediyesi’nin en büyük ihtiyaçlarından birisi olan Çameli 1.grup amirliği binası inşaatı tamamlandı.

Çameli Merkez ve Bağlı olduğu mahallelere hizmet veren Çameli İtfaiyesi 1.Grup Amirliği hizmet binası Çameli Yeni Mahalle Akpınar Caddesi Çağlayan Sokak No: 4 ‘de - 550 Metrekare 204 Metrekaresi İdari alan 211 Metrekaresi araç park yeri alanda Modern ve geniş binasıyla 2015 Yılının son haftasında Mevcut bulunan bekleme yerinden yeni binasına taşındı.

Çameli İtfaiye 1.Grup Amirliği Binası İtfaiye Araç ve ekipmanlarının rahatlıkla kullanabileceği büyük bir garajı,Mutfağı,yatakhanesi,santral odası,Bekleme Odası ,Amir Odası ile İlçemize yakışır bir şekilde hizmet verecek.

BAŞKAN ARSLAN HİZMET BİNASINI İNCELEDİ

Yapımı tamamlanan Çameli İtfaiyesi 1.Grup Amirliği hizmet binası inceleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Yeni İtfaiye Binamız Çameli Merkez ve Bağlı olan Mahallerimize hızlı ve güvenebilir bir şekilde hizmet verebilecek düzeydedir. Eski İtfaiye Binasında mevcut yerin yetersizliği ve araçların park zorunluluğu teşkil ediyordu. Şimdi Hizmet Binamızda 7 /24 en aktif çalışabilecek teknoloji ve donanıma sahip. İtfaiye Personelimiz 3 vardiya şeklinde her vardiyada 5 personel olmak üzere 1 Amir olmak üzere 16 Personel Çameli 1.Grup Amirliğinde görev yapmaktadır. Bir takım eksiklikler var zamanla hepsi tamamlandıktan sonra Çameli İtfaiyesi 1.Grup Amirliği Yeni Hizmet Binamızın Resmi Açılışını ilerleyen günlerde gerçekleştireceğiz.

157 PROJELERİMİZİ TEK TEK HAYATA GEÇİRİYORUZ

Söz Verdiğimiz gibi 157 Dev Projemizin içinde yer alan prestij projesinde yer alan güçlü itfaiyemizle güçlü itfaiye teşkilatımızın sözünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yapımı ve desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman ZOLAN’a teşekkür ederiz dedi.

Editör: TE Bilişim