15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan Denizlili Vali Aydın'ın Nazilli İlçesinde yakalandı.

Eski Bolu Valisi, son olarak Merkez Valisi aslen 1960 Denizli-Çivril İlçesi doğumlu İbrahim Özçimen, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranıyordu. Özçimen,Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği, Terörle Mücadele ve Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin  birlikte yürüttüğü operasyonla, iddiaya göre saklandığı ev de yakalandı.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği, Terörle Mücadele ve Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin takibe aldığı Vali Özçimen, Nazilli İlçesi, Sümer Mahallesi’ndeki bir ev de yakalanarak gözaltına alındı. İbrahim Özçimen 1960 Denizli-Çivril doğumlu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Orta Kaymakam Vekilliği, Eminönü Kaymakam refikliği, Andırın, Karlıova, Ahlât, Akyazı, Gölpazarı, Yahyalı, Ferizli Kaymakamlıkları, Sakarya, Ankara Vali yardımcılıkları yaptı. 19 Eylül 2004 tarihinde Muş valisi atanmıştır. 27 Nisan 2008 tarihinde Burdur valisi olarak atanmıştır. 13 Mayıs 2010 tarihli kararname ile Bolu Valisi olmuştur. 16 Şubat 2014 yılında yayınlanan Valilik Kararnamesiyle merkeze alınmıştı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim