Denizli'de Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi üyeleri ve öğrenciler Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı'nı ziyaret etti. Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Denizli'ye böylesine güzel bir tesis kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Merkezi çocuklarla birlikte ziyaret etmeye devam edeceklerini belirten Özen, "Çocukların gelişiminde önemli rol oynayan hayvan sevgisini küçük yaşlardan itibaren aşılamak için böyle bir etkinlik organize ettik. Etkinliğimiz belirli aralıklarla devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı sokakta yaşayan canlılara karşı duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

Çocuklar sokak hayvanları ile vakit geçirdi

Program kapsamında çocuklara, hayvanların beslenmesi, bakımı, onlara nasıl davranılacağı veteriner hekimler tarafından anlatıldı. Tesisteki ilk kabul, kedi ve köpek pansiyonları, serbest gezi alanları, köpek padokları, kedi evleri, ameliyathaneler ve poliklinik servisleri ile Denizli Horoz Evlerini inceleyen öğrenciler, burada misafir edilen kedi ve köpekleri sevme imkanı buldu.

Editör: TE Bilişim