Yeni bir projeye daha imza atan Merkezefendi Belediyesi,ilçe sınırları içinde oturan 2 bin kadını  günübirlik Karahayıt’a götürmeye başladı. İlk kafile termal sulara doğru yola çıktı. Kimi bayan ilk kez Karahayıt’a giderken, kimi bayan da ilk kez arkadaş ortamında eğlenme fırsatı buldu.

Sosyal projeleriyle gündeme damgasını vuran Merkezefendi Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Merkezefendi sınırları içinde ikamet eden 2 bin bayanı Karahayıt’a götürecek olan Merkezefendi Belediyesi,bayanlardan oluşan ilk kafilesini Karahayıt’a götürdü .

 

“KARAHAYIT’IN TANITIMINA KATKI KOYMA HEDEFİNDEYİZ”

Karahayıt projesi sayesinde Denizli turizmine katkı koymayı amaçladıklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkan Muhammet Subaşıoğlu, ilk kafileyi bizzat uğurladı. 2 otobüsün kaldırıldığı projede araçları gezen Başkan Subaşıoğlu, yapılacak olan aktiviteler hakkında bilgi verdi. Başkan Subaşıoğlu,  “Merkezefendi Belediyesi olarak  30 ila 45 yaş arası hanımlarımızı Karahayıt’a götürmeye bugünden itibaren başlıyoruz. Müracaat eden ilk 2 bin hanımımızı Karahayıt’a günübirlik götürmeye başladık. Kafilemizdeki hanımlarımıza sabah kahvaltısını ve öğle yemeğini ücretsiz olarak burada sunacağız. Bir dizi eğitimlerimizin olduğu gezimizde bayanlarımız sıcak suyla buluşma imkanı bulacak. Burada gördüklerini çevrelerine anlatacaklar. Biz bu projemizi tamamen turizmimize katkı koymak adına düzenliyoruz. Karahayıt’taki değerlerimizim tanıtımı amacıyla bu gezilerimizi düzenliyoruz. Bunu en iyi kadınlarımız yapacaktır. Onlara da iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim