Ankara ve İstanbul’da üst üste meydana gelen patlamaların ardından Denizli’de güvenlik neredeyse iki üç katına çıkarıldı.

 İl genelinde güvenliğin en üst düzeyde artırıldığı nokta ise Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü oldu. Ülkeyi esir alan terör belasının etkileri Denizli’ye kadar uzandı. Asıllı asılsız ihbarlarla huzuru kaçan vatandaşlar sokağa çıkmaya korkar oldu. Ankara’daki patlamanın bir otobüs durağında olması, duraklarda otobüs bekleyen Denizlili vatandaşları tedirginliğe sürükledi. Şehrin giriş ve çıkışlarında araçlar sık sık kontrol ediliyor. İl genelinde devriye gezen emniyet güçlerinin sayısında da büyük bir artış gözleniyor.

 KUŞ UÇURTULMUYOR

 Denizli’de güvenlik tedbirlerinin en fazla artırıldığı nokta ise Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü oldu. Olaylar öncesinde isteyen vatandaşların rahatlıkla girebildiği kampüse şimdi öğrenciler dışında kimse giremiyor. Öğrenciler de kimliklerini ibraz ederek girebiliyor.

OTOBÜSLER İÇERİYE GİRMİYOR

 Daha önce yolcuları kampüs içine kadar götüren büyükşehir belediyesine ait otobüsler, şimdi güvenlik bölgesinin hemen önünde yolcuları indiriyor ve içeriye giremiyor. Ellerinde ve sırtlarında çanta ile kampüse girmek isteyenlerin eşyaları didik didik aranıyor. Sadece girişlerde değil, kampüsün içerisinde de araçlarla görev alan polisler ve güvenlik görevlileri dikkat çekiyor.

Editör: TE Bilişim