Başkan Karadaban mesajıdan şunlara değindi;

"Dünyada ve ülkemizde 2019, zor ve sıkıntılı bir yıl oldu. Ticaret savaşları, küresel ekonomide korumacı tedbirlerin devreye girmesini sağladı. Elbette sarsıcı etkiler yaşadık. Ancak, tüm bu olumsuzluklara rağmen gün karamsarlık, kötümserlik günü değil... 

“İçe kapanarak değil, değişerek ve dönüşerek” çıkabileceğimiz bir yeni dünya kuruluyor. Biz Denizli Fırıncılar Odası olarak Türkiye’nin güçlü ve lider bir ülke olması için  çözümler sunmaya, birlikte ortak aklı ortak bir vizyonla oluşturmaya önem veriyoruz.  

Bizim yıllardır titizlikle üzerinde durduğumuz konu, sağlıklı, kaliteli ve hijyen kurallarına uygun ucuz ekmeği üretip halkın tüketimine sunmaktır. Yani vatandaşın temel gıda maddesi olan ekmeği en uygun, ucuz ve sağlıklı bir şekilde nasıl üretebilirizin gayreti içerisindeyiz. Yeni yılda da bilim ve teknolojinin ışığında, sürdürülebilir tarım uygulamalarına destek vererek ekmeğimizi sofralarınızda sizlerle bölüşmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, ekmeğini alın teri ile kazanan tüm fırıncılarımızın ve değerli hemşehrilerimizin 2020 yılını sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmesini canı gönülden diliyorum"
 

Editör: TE Bilişim