Çameli li şair-yazar Dr.Özcan Özçelik’in “Karaman’ın şiirleri “isimli Albümü Doğuş müzik yapımcılık AŞ’den çıktı.

İskender Doğan,Albümün yeni yılın ilk albümü olduğunu belirterek,”Yeni yıla doğuş müzik yapımcılık AŞ olarak albümle girmenin gururunu yaşıyoruz. Günümüzde şair-yazarlar da şiir kitabı bastırmak yerine,albüme yönelsin. Okuma orunlarının çok düştüğü günümüzde,albüm daha cazip” dedi.

“Denizli,Karaman Türküdür,Elma,Hasta,Yaşam sevinci,Şehitler lisesi,Akalan,Cemile kezban,Çırak ,Yörük destanı ve Karaman dan oluşan 12 tane şiir,Albüm de  buluştu..

Albüm doğal ortamda hazırlandı.Doğal ortamda seslendirildi.

Dr.Özcan Özçelik’in yorumuyla hayat buldu.

Doğuş müzik yapımcılık AŞ. Sahibi İskender Doğan “Şiir-bağlama-sözlerin bir arada bulunduğu “Karaman’ın şiirleri “albümü Denizlimize ve ülkemize hayırlı-uğurlu olsun.

Yaklaşık 1 aydır üzerinde titizlikle çalıştığımız albüm,nihayet Özcan Özçelik hayranlarıyla ,sevenleriyle buluştu.

Tamamen Çameli yöresi,Akalan yöresi ve yörenin yaşamını konu alan albüm de ,Yöre insanları kendilerini bulacak.Örf-adet ve gelenekleri,yaşamları şiirlerle,bağlamalarla dile gelecek. Değerli sanatçımız Özcan Özçelik’i harika yorumları için kutluyorum.

Başarı dileklerimi sunuyorum”dedi..

İskender Doğan,Albüm yapmak çok cazip. Albüm özel radyo ve televizyonlarda ,klip olarak dönecek.Çok geniş kitleler de bunlardan keyif alacak.

Albüm çıkarmak isteyen tüm hemşehrilerimizi bekliyorum..Bize ulaşmak için 0.555.388 9450 nolu telefona aramanız yeterli ”dedi..

Editör: TE Bilişim