DENİZLİ'de yaşayan kas hastası Kubilay Yiğit'in Galatasaray'ın maçını izleme hayalini gerçek oluyor. Galatasaray'ın Ultraslan Taraftar Grubu, 12 yaşındaki Kubilay'ı Fenerbahçe maçına götürerek hayalini gerçekleştirecek.

Karaman Mahallesi'nde yaşayan Hasan-Tuba Yiğit çiftinin çocukları Kubilay Yiğit, 18 aylıkken havale geçirdi; kas hastalığına yakalandı. Rahatsızlığı yüzünden büyüdükçe yürüyemeyen Kubilay Yiğit'in tedavisi için ailesi, İzmir ve Ankara'da birçok hastaneye gitti. Son olarak Konya'da fizik tedavi merkezinde tedavi gören Kubilay Yiğit, en büyük hayalinin gönülden bağlı olduğunu söylediği Galatasaray'ın maçını izlemek olarak açıkladı.

Kubilay'ın isteğinin basında yer alması üzerine Galatasaray'ın Ultraslan taraftar grubu, harekete geçti. Aileyle temas kuruldu. Taraftar grubu, 12 yaşındaki Kubilay'ı ailesiyle birlikte 20 Mart'ta Türk Telekom Arena'da oynanacak Fenerbahçe maçına davet etti.

Kubilay Yiğit, davet sonrası büyük mutluluk yaşadı. Ultraslan'ın Denizli'deki temsilcileri Kubilay'ı evinde ziyaret etti. Kubilay'a taraftar atkısı, Galatasaray forması, bileklik ve krampon hediye eden taraftarlar, ailesiyle de bir süre de sohbet etti.

Galatasaray maçına gideceği için çok mutlu olduğunu söyleyen Kubilay, "Galatasaray maçını statta izlemek benim en büyük hayalim. Hayalim gerçek olacağı için çok mutluyum" dedi.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Editör: TE Bilişim