Denizli – Acıpayam Karayolu üzerinde Şahintepesi mevkinde meydana gelen kazada 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

 Edinilen bilgiye göre,Pamukkale ilçesi Cankurtaran Yolu üzerinde meydana gelen kazada 06 DY 8254 plakalı otomobil ile 06 RRA 20 plakalı otomobil çarpıştı.Otomobil içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.Çarpışmanın etkisiyle otomobiller hurdaya dönerken bir otomobilin tekeri çıktı ve yola savruldu. Kazaya çevreden geçen diğer sürücüler müdahale ederek sağlık birimlerine haber verildi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri kazaya ve yaralılara müdahale etti. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik kontrollü şekilde sağlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen (TSS) Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu ve yönetim kurulu üyeleri trafik kazası geçirdi.

Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi ve TSS Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Adem Şen ve Kazım Boyacıoğlu Cankurtaran mevkinde trafik kazası geçirdi. Kamu Sen İl Temsilcisi ve TSS Yönetişm kurulu üyeleri hurdaya dönen araçtan hafif sıyrıklarla kurtulduar.Olay yerine gelen ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi ve TSS Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Adem Şen ve Kazım Boyacıoğlu tedavi altına alındı. Kurşunoğlu, şen ve Boyacıoğlu’nun sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Editör: TE Bilişim