Çameli Kent Konseyi Başkanı Atila AYDIN , Kent Konseyinin yeni logosuyla kurumsal kimliğine kavuştuğunu bildirdi. Çameli Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleriyle birlikte yapılan çalışma sonrası, yeni logolarını belirlediklerini söyledi.

Logo da, Çameli'nin öz kimliğini ön plana çıkarmaya çalıştıklarını anlatan AYDIN şöyle konuştu:

Çameli Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerimizle birlikte bir araya gelerek yeniden logo hazırladık. Hazırladığımız logoyu genel kurul toplantısında üyelerimize ve ilçe protokolün beğenisine sunduk. Yeni logo çok beğenildi. Logomuzda ilçemizde yer alan ögeleri yansıtmaya ve Birlik ,Dayanışmamızı simgeledik . Logo sayesinde Kent Konseyi kurumsal kimliğine kavuşmuş oldu.

Kent Konseyleri, kentte yaşayanların kente sahip çıkmasını, yerel yönetimlerin karar alma süreçlerinde daha fazla insanın katılım sağlamasını, sosyal belediyeciliğin daha iyi olmasını kolaylaştırmak için kurulan bir konseydir.

Başkan Atila AYDIN açıklamasında ; “Kent konseyi, daha güzel bir kentte yaşamak istiyorsak kentlilik bilincinin gelişmesini sağlıyor. Kentte yaşayan herkes kentli olamaz. Kentte yaşayanların en büyük özelliği hiç kuşkusuz sorumluluk bilincidir. Yaşadığımız kentin sorunlarına ne denli hassasiyet sahibi olduğunuz, çevrenizdeki olumsuzlukları gidermek için ne kadar çaba gösterdiğinizle ortaya çıkar. Kent Konsey tamda bu noktada bu vizyonu üstleniyor. Onun için ben bütün arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum.Kentle barışarak, tanıyarak, alakadar olarak, zarar verenleri engelleyerek kısacası kentimizi doya doya hissederek yaşamalıyız. Biri bir çöp kovasına tekme attığında ona dur diyebiliyorsak bu kente sahip çıkabiliyoruz demektir. Sizleri temsil ettiğiniz yerde olmanızı sağlayan bu duyguyu yaşıyor olmanızdır. Önemli olan ilçemize gelenlerin şehrimize baktıklarında dünyalarını acaba değiştirebiliyor muyuz diye bakmalıyız.

Editör: TE Bilişim