Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz ve kış olmak üzere yılda iki kez düzenlenen ücretsiz spor okullarının kış dönemi kayıtları başladı. Denizli halkının spor yapması için her türlü yatırım ve desteğin artarak devam edeceğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 7‘den 70’e herkesi kurslara davet etti.

 

Denizli'de 7'den 70'e herkesin istediği spor dalını yapabilmesi için yaz ve kış olmak üzere yılda iki kez düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kış Spor Okulları kayıtları başladı. “Denizli'de spor yapmayan kalmayacak” sloganı ile birçok başarılı çalışmanın altına imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı yaşam için her türlü desteği vermeye devam ediyor. Sahip olduğu tüm tesislerde Denizlililere ücretsiz spor yapma imkanı sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu dönem atletizm, badminton, bale, basketbol, buz pateni, capoeira, cimnastik, güreş, judo, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, yüzme ve zumba, branşlarında ücretsiz eğitim verecek. Spor yapmak isteyen vatandaşlara tercih edecekleri branş için gerekli olan malzemeler de yine ücretsiz olarak sağlanacak. Kayıtlar ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Yenişehir Spor Merkezi ile Merkez Spor Salonu yanında bulunan Spor Merkezinde yapılacak.

 

Kurslara davet

 

Denizli halkının spor yapması için her türlü yatırım ve desteğin artarak devam edeceğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 7‘den 70’e herkesi kurslara davet etti. Sağlıklı bir yaşam için sporun büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Başkan Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyemizin düzenlemiş olduğu ücretsiz spor kurslarımızın kış dönemi kayıtları başladı. Sadece çocuklarımızın değil gençlerimizin ve yetişkinlerimizin de yararlanabileceği birçok branşta ücretsiz spor hizmeti vereceğiz. Biz istiyoruz ki; tüm çocuklarımız tüm gençlerimiz ve yetişkin vatandaşlarımız arzu ettiği sporu yapabilme imkanına kavuşsun. Onun için Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her türlü sporu yapabilmelerinin gayreti içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim