Denizli’de kurulacak olan Komando Tugayı için 20-25 yaş arası 3 bin760 TL maaşla çalışacak sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı yapılacaktır.

Konuyla ilgili bilgilendirme ve duyuru çalışmalarına başlayan Denizli’de kurulacak olan Komando Tugayı için 20-25 yaş arası 3760 tl maaşla çalışacak sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı yapılacaktır. Alımlar her ayın ilk haftası Denizli’de yapılacak ve alınan personel 4 yıl boyunca Denizli’de çalışacaktır. Ayrıca sözleşmeli erlik için askerlik şartı aranmamaktadır. Tüm gençlerin katılması bekleniliyor denildi.

 

Ön başvuruların “www.tsk.tr” insan kaynakları sayfasındaki duyurular bölümünden ve internet üzerinden başvuru formunun doldurulması ile yapılacağı kaydedilirken, asıl başvuruların ise, istenilen belgeler ile seçim aşaması sınavlarına gelinmesi ve belgelerin teslim edilmesi ile yapılacağı belirtildi. Başvuru yapmak isteyenlerde aranan niteliklerin de ilgili internet sitesinde yer aldığı işaret edildi. BAŞVURU VE SINAV KOŞULLARI Ön başvurusu kabul edilen adayların şu aşamalardan geçeceği duyuruldu: “Başvuru evraklarının incelenmesi ve kayıt kabul faaliyetleri. Ön sağlık muayenesi. Fiziki kabiliyet testi (şınav, mekik, 1500 m koşu veya mekik koşusu) Mülakat, sağlık raporu / güvenlik soruşturması işlemleri. Adayların fiziki kabiliyet testinde iki dakika içinde 30 tekrar mekik, 25 tekrar şınav yapmaları ve 1500 metre koşuyu 8.40 – 9.49 dakika arasında veya mekik koşusunu 2 dakikada

 

 

Editör: TE Bilişim