Denizli 2. Amatör Küme’de mücadele edecek olan Kalınkozspor ve Yeşil Çınarspor Kulübü’nün yönetimleri Denizli ASKF yönetimini ziyaret etti. ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, 2 kulübe de başarılar dileyerek, “Biz büyük bir aileyiz ve her geçen gün daha da büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Denizli’deki amatör spor kulüplerinin bağlı bulunduğu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 2 kulübün yöneticilerini ağırladı. Denizli ASKF binasında gerçekleşen ziyaretlerde ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun ve ASKF Yöneticisi Ünal Coşkun ev sahipliği yaptı. Bu sezon 2. Amatör Küme’de mücadele edecek olan Kalınkozspor’un Kulüp Başkanı Seyhan Duru, Yöneticiler Ali Rıza Özcan, Mustafa Uysal, Önder Özcan, Seda Akyol, Birol Alpan, Süleyman Keskin ve Yakup Seda Özcan ile Yeşil Çınarspor Kulübü Başkanı Feyzullah Tüzünol ASKF’yi ziyaret etti.  Denizli ASKF’nin kulüpler için büyük öneme sahip olduğunu söyleyen Kalınkozspor Kulüp Başkanı Seyhan Duru, “Bu sezon liglerde yer alıyoruz. Kuruluş aşamasında ASKF bizlere bir çok konuda yardımcı oldu. Biz de nezaket ziyaretinde bulunarak teşekkür etmek istedik. Biz gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamak için bu kulübü kurduk. Centilmenliği ön planda tutarak 2. Amatör Küme’de mücadele edeceğiz. Başta ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen olmak üzere tüm yönetime teşekkür ederim” dedi.  Yeşil Çınarspor Kulübü Başkanı Feyzullah Tüzünol ise kulüp olarak gençlerin spor yapmasına olanak sağlamak için kurulduklarını belirterek, “Biz bu sezon ikinci yılımızı yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana ASKF yönetimi bize gereken desteği verdi. Kendilerine teşekkür etmek için ziyaret ettik” dedi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ise amatörler olarak büyük bir aile olduklarını ifade ederek, “Biz her geçen gün büyüyen bir aileyiz. Bu aile içinde sevgi, saygı ve centilmenlik ön planda tutuluyor. 2008 yılında göreve geldiğimizde kulüp sayımız yaklaşık 65 idi. Bugün ise 100’ü aştı. Kulüpçülük zor iş. Ancak biz ASKF olarak kulüplerimizin yöneticilerinin her zaman yanındayız.  Yanlarında olmaya devam edeceğiz. Amatör camianın her geçen gün büyümesi bizleri mutlu ediyor. Kalınkozspor ve Yeşil Çınarspor Kulüp yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Yeni başlayacak olan 2. Amatör Küme’de mücadele edecek olan takımlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.  Ziyarette Kalınkozspor Başkanı Seyhan Duru Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen’e takımının formasını hediye etti.

 

 

Editör: TE Bilişim