Lösemi hastası Şahadiyenur'a arkadaşlarından kısa filmli destek DENİZLİ'de lösemi tedavisi gören 13 yaşındaki Şahadiyenur Ocak'a moral vermek için Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ndeki sınıf arkadaşları kısa film çekti.

Denizli'de lösemi tedavisi gören 13 yaşındaki Şahadiyenur Ocak'a moral vermek için Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ndeki sınıf arkadaşları kısa film çekti.

 

Sandıklı'da oturan KOAH hastası 38 yaşındaki Tahir Ocak'ın büyük kızı, Aktürkler İmam Hatip Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Şahadiyenur Ocak'a yaklaşık 1 ay önce lösemi teşhisi konuldu. Şahadiyenur, Sandıklı Devlet ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki tetkikleri ardından Denizli Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Babanın yaptığı çağrı üzerine Sandıklı Kaymakamlığı Şahadiyenur'un tedavi giderlerinin karşılanacağını açıkladı. Tedavisine devam edilen Şahadiyenur'un sınıf ve okul arkadaşları ona moral ve destek vermek amacıyla harekete geçti. Sınıf arkadaşları 4'ü de 13 yaşında Gülden Eren, Merve Gülatalay, Büşra Nur Gönülseven ve Merve Atasoy'un öncülüğünde aralarında para toplayıp Şahadiyenur'a çeşitli hediyeler alan arkadaşları, onun için yaklaşık 1 dakikalık kısa film çekti. Şahadiyenur'un sınıfıyla okul koridorlarında 'Seni çok özledik', 'Kendine iyi bak', 'Dualarımız seninle' mesajları veren arkadaşları hediyelerle birlikte kısa filmi de baba Tahir Ocak'a vererek Şahadiyenur'a gönderecek.

 

Büşra Nur Gönülseven, "Şahadiyenur için aramızda para toplayarak hediyeler aldık. Yanına gidemiyoruz diye kısa film çektik, ona göndereceğiz. Allah'tan şifa diliyoruz. Kendini üzmesin, dualarımız onunla. Onun yanındayız. Onu çok seviyoruz" dedi.

 

Şahadiyenur'u çok özlediklerini söyleyen Merve Gülatalay, "Moralini hiç bozmasın. İyileşinceye kadar hep onun yanındayız. Ona her gün dua ediyoruz. Dualarımız onun yanında" diye konuştu.

 

Gülden Eren de "Şahadiyenur'u çok seviyoruz. Onu çok özledik. İnşallah hayırlısıyla aramıza geri döner. Canını sıkmasın inşallah kısa sürede iyeleşecek. Biz buna inanıyoruz. Çektiğimiz kısa filmle ona destek olmak istiyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim