Denizli'nin uzun süre gündeminden düşmeyen sapık iddiasıyla aranana zanlı sonunda yakalandı.Sapık diye aranan şahsın herhangi bir psikolojik sorunun olmadığını sadece beraber çalıştığının kişinin ücretine tepki göstermek için yaptığı belirtildi. 

Bayramyeri’nde bulunan Köseoğlu Çarşısı’nın çalışanlarını uzun süre rahatsız eden zanlı uzun uğraşlar sonunda yakayı ele verdi.  küfürlü anonslar yapan, burun pisliği ile asansör camına küfürlü yazılar yazan ve tuvaletini yaptıktan sonra dışkısını poşet içinde yönetim katına bırakan sapık iddiasıyla aranan meğerse  çaycının çırağı M. olduğu ortaya çıktı.

Sapık, Çaycı Şeref Can’ın dikkati ile yakalandı. Denizli’nin kalbinin attığı Bayramyeri Meydanı’nın en büyük çarşıları arasında yer alan Köseoğlu Çarşısı’nda 3 aydır çaycı, yönetim ve bazı işhanı çalışanlarını hedef alan anonslar yapan, burun pisliğini küfürlü yazılar yazmak için asansör camına yazı aracı olarak kullanan hatta tuvaletlini yaptıktan sonra dışkısını poşet içinde yönetim odasının kapısına bırakan kişi yakalandı.

Çaycı Şeref Can’ın bir anlık dikkati ile yakayı ele veren sapık, işhanı çaycısında çalışan M. olduğu ortaya çıktı. 19 yaşındaki gencin herhangi bir psikolojik sorunun olmadığı sadece beraber çalıştığı T.’nin ücretine tepki göstermek için bu davranışları sergilediği ortaya çıktı. Öte yandan sapığın bulunmamak için kendi sevgilisinin adının yer aldığı küfür içerikli bir yazıyı burun pisliği ile asansör camına yazdığı öğrenildi. 3 aydır işhanına zarar veren kişiyi aradıklarını ifade eden Bekçi Şeref Can, 3 aylık sıkı bir takip sonrası bulmak zor oldu ama bir anlık dikkat sonrası telefon görüşmesi sonrası bulduğunu söyledi.

 

TELEFONDAKİ SESİ BULMAMDA YARDIMCI OLDU

Sapığın son zamanlarda numarasını gizleyerek arama yaptığını ifade eden Can, “3 aydır çekmediğim eziyet kalmadı. Her gün hatta her saat başı asansördeki burun pisliklerini temizlemek zorunda kaldım. Merdivenlere ve koridorlara atılan şekerleri topladım. Hatta asansör başında nöbet bile tuttum. Son olarak sapık telefon ile aramaya başladı. İlk aramada fark etmedik ama çaycı arkadaşımız gizli aramayı savcılığa bildirdi. İkinci aramada ise ben sesini değiştirmesine rağmen sesinden tanıdım. İtiraf edecek olursam hiç beklemediğim biri çıktı. İnsan kendi anasına, kız arkadaşına küfür eder mi? bu adam ediyordu. Sonuç olarak bu beladan kurtulduk” dedi.

 

ÖĞRENDİĞİMDE ŞOK OLDUM

Sapığın 5 ay önce işe aldığı çalışanı olduğunu öğrenince şok olduğunu aktaran Çaycı Erol Yörükoğlu, “İnsan tahmin etmediği yerlerden zarar gelince hiç oradan geleceğini tahmin edemez ya işte bende tam böyle oldum. Sen adamı işe alıyorsun ekmek parası kazansın diye ama o yediği kaba pisliyor. Ne denir ki buna bilemiyorum. Adam kendini yakalatmamak için sevgilisine bile küfür eden yazılar yazmış. Bekçi arkadaşımız bir anlık dikkatle kendisini yakaladı. Oturttuk itiraf ederse şikayetçi olmayacağımızı söyledik. O da anlattı bize itiraf etti. asıl amacını da o zaman öğrendik. Amacı yanımda çalışan hatta önce istifa eden ama işe devam eden T.’nin aldığı ücreti kendisi alamadığı içinmiş. İnanır mısınız bir ara çay ocağını kapatıp gidesim bile geldi. Sonuç olarak ondan kurtulduk” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim