Çal Ticaret Lisesi Mezunları, 4’üncü buluşmasını Suada Restaurat’ta gerçekleştirdi. Büyük buluşmaya, Denizlili Sanatçı Ayba güzel sesi ve yorumuyla eşlik etti.

SEVİM SAY        

Suada Restaurant, 4’üncü kez Çal Ticaret Lisesi Mezunları’nın buluşmasına ev sahipliği yaptı. 20 aralık Pazar günü düzenlenen kahvaltıda, her dönemden mezunlar  bir araya geldi. Denizlili Sanatçı Ayba,  güzel sesi ve yorumuyla mezunların kahvaltı ve eğlencesine renk kattı. Birbiriyle özlem gideren okul arkadaşları, zaman zaman müzik eşliğinde oynarken, okul anılarıyla arkadaşlıklarını pekiştirdiler.

Mezunlardan Ferah Gülel Tuğcu’nun organize ettiği büyük buluşma, mutlu anların yaşanmasına vesile oldu. Tuğcu “Dostluk, arkadaşlık, kardeşlik , akrabalık ve insanlık; hepsi insanın yüreğinde saklı. Yüreğin ne kadar büyükse herkesin ayrı bir yeri olur. Çok teşekkürler arkadaslar. Gelemeyenler de dahil, hepiniz benim için değerlisiniz”dedi. Kahvaltılı buluşma sabah saat 10.00’dan 14.00’e kadar devam etti. Mezunlar bir sonraki sene buluşmak üzere mutlu anılarla birbirinden ayrılırken, bol bol fotoğraf çektirmeyi de unutmadılar.

Editör: TE Bilişim