Denizlililer, 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen mitingde, "Bizim için Denizli yardır, yarendir" diye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bir kez daha bağrına bastı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendilerini yalnız bırakmayarak bu coşkuya ortak olan tüm hemşehrilerine teşekkür etti, "Muhteşemsin Denizli" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Part Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan'ın 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlediği mitingin yankıları sürüyor. Denizlililer, onbinlerin akın ettiği mitingde, "Hasret kaldım ellerine, vurdum sazın tellerine, bir zeybek türküsü yaktım Denizli'nin güllerine" sözleriyle başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bir kez daha bağrına bastı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretinde kendilerini yalnız bırakmayarak bu coşkuya ortak olan tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli'ye her gelişinin kent için düğün günü olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Denizlimiz yine muhteşem bir duruş sergiledi, her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanının, Başkomutanının yanında yer aldı. Denizli ile gurur duyuyorum, onlar için ne yapsak azdır" dedi.

"DENİZLİ YARDIR, YARENDİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Bizim için Denizli yardır, yarendir" sözlerini hatırlatan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Onbinlerce vatandaşımızla beraber, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha ağırlamanın onur ve mutluluğunu yaşadık. Hemşehrilerimizin coşkusu, inancı, desteği bizleri bir kez daha mutlu etti. İnşallah Cumhurbaşkanımız önderliğinde, onun Türkiye'ye kazandırdığı 'belediyecilik' anlayışı ile milletimize hizmet etmeye, Denizlimize yakışanı yapmaya, bu şehirle ilgili hayallerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ben tekrar bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Allah razı olsun."

Editör: TE Bilişim