Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi'nin bu yıl 16'ncı kez düzenlediği Mükemmelliği Arayış Sempozyumu, bu sene 3-4-5 Haziran tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek. 5 yıldır Kal-Der üyeliği bulunan Denizli Sanayi Odası, bu sene ödüllendirme ve sempozyum sürecine dahil olarak Kal-Der’in çalışmalarına destek verdi.

 

3-5 Haziran tarihleri arasında İzmir Hilton Otel’de düzenlenecek olan sempozyumun “İş – Yaşam Dengesi” bölümünde Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci konuşmacı olarak yer alacak. Oturum başkanlığını CNN Türk editörlerinden Defne Sarısoy’un yapacağı bölümde, Keçeci’nin yanısıra Batı Anadolu Genel Müdür Yardımcısı Feyyaz Ünal, BASİFED Başkanı Levent Akgerman ve Eczacıbaşı Holding CEO’su Erdal Karamercan konuşmacı olarak yer alacak.

 

Denizli Sanayi Odası Genel Sekreteri Zeren Gerelioğlu’nun da Ödül Jürisi’nde yer aldığı Ege Bölgesi Yerel Kalite Ödülleri’nde finale kalan 11 kurum / kuruluş ve ekipler arasında jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucu ödül almaya hak kazananlar 5 Haziran Cuma günü düzenlenecek törende açıklanacak. 

Editör: TE Bilişim