Darbe soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkan gazeteci Nazlı Ilıcak, Bodrum'da yakalandı.

Yakalama kararı çıkartılan Nazlı Ilıcak'ın Güvercinlik Mahallesi'nde bulunan evinde, Bodrum İlce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri ile Jandarma birimlerince yapılan aramalar sonlandırıldı. Yapılan aramada Nazlı Ilıcak'ın yatak odasından 1 adet not defteri, şoförünün müştemilatında ise 6 Adet FETÖ lideri Fethullah Gülen in yazarlığını yaptığı çeşitli kitaplar ele geçirildi. El konulan malzemeler Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında gazeteci Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 42 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Dünden bu yana Ilıcak,Bodrum'da aranıyordu. Ilıcak'ın bu sabah saatlerinde yakalandığı belirtildi.

MOBESE kameraları görüntülerinden pazartesi sabahı Bodrum'a geldiği belirlenen gazeteci Nazlı Ilıcak, buradaki evinde ve tatil yaptığı yatında bulunamamıştı. Polis, Nazlı Ilıcak'ın bu sabah Bodrum - Torba Kavşağı'nda bir aracın içinde yakaladığını açıkladı.

Editör: TE Bilişim