Çivrilli Gazeteci ve Yazar Ömer Turan, kendisine ait sosyal medya adresi twitter’dan yaptığı bir paylaşımda  çarpıcı  iddialarda bulundu. Turan, Denizlideki paralelci BB,ilçe başkanı, oda başkanı,vakıf,dernek başkanı,iş adamı, tüm paralelcileri isim isim ilçe ilçe deşifre edeceğim" dedi.

Denizlili yazar Ömer Turan, Denizli’de darbe sürecinde sessiz kalan Başkan ve önemli isimlerin olduğunu ve darbecilerle bağlantıları olduğunu iddia etti.

Ömer Turan'ın o paylaşımları:

‘’O gece, yani 15 Temmuz darbe gecesi saat 23.30'a kadar, Denizlide, tavrını koymayan hiç kimse şimdi şov yapmasın, bedelini ödetiriz.

-Şahin Tin, BB Başkanı Osman Zolan, Pamukkale BB Hüseyin Gürlesin, eski il başkanı Avni Örki darbenin ilk saatinde il binasına geldiler.

-Şahin Tin eski teşkilatçı olması hasebiyle bir komutan gibi herkesi teşkilatlandırdı. Zolan, Gürlesin, Örki de Şahin Tine destek verdi.

-Bu arada Denizli halkı destan yazdı, onbinler kişi sokaklara döküldü, tankların karşısına çıktı, darbeyi engelledi.

- Vali bey'in destegiyi Tin-Zolan-Gürlesinin yönlendirmesiyle kahraman Denizli halkı darbeyi engelliyor.

-Çardak havaalanında yaşananlar ise, tam bir kahramanlık örnegi. Ankaraya gitmeye hazırlanan 600 darbeci komanda rehin alınıyor.

-Vali-Tin kordinasyonu kahraman Çardak halkı ve Belediye başkanının cabalarıyla darbeci askerler havaalanında esir alındı.

-İlk önce, iş makinalarıyla havaalını kapatılıyor, piste araçlar koyularak komandaları almaya gelen uçak piste inemiyor ve geri dönüyor.

- Sema hanımda Ankarada olması hasebiyle direkt meydanlara gelemiyor ama oradan her türlü destegi veriyor, darbeye karşı çıkıyor.

-- Darbe gecesi telefonunu kapatan, ortalıkta gözükmeyen ama daha sonra ekranlarda şov yapan artist, şov yapmaya hiç mi utanmıyorsun?

-Denizli paralelin merkez üssüdür. İlçem Çivril tamamen paralelin kontrolündedir. Denizlide bir çok ilçe ve belediye başkanı paralelci.

-Paralelci kelimesini bile yasaklatan sözde reisci ama bir numaralı reis düşmanı zat, paralelin bu kadar güçlenmesinin sorumlusu sensin.

-Pensilvenya şeytanının gönderdiği elli kişilik listede ismi olan kriptoyu önemli konuma getiren sen degil misin?

- Adam paralelin en has adamı, Feto'nun iki numaralı ismi Ahmet Kara ve uşaklı hazim sesliyle sabahlara kadar toplantı yapıyor.

- Paralelci olduğunu beşikteki çocukların bile bildiği bu artist sanki adam yokmuş gibi çok önemli yere getirdiniz.

- Şimdi paralelle mücadele zamanı. Nihat Zeybekçi inşallah bu sefer destek verir. Tüm imamlar, paralelciler tutuklanır inşallah.

-Adam çivrilin bir numaralı paraleli ve Erdogana kafir diyen kişiyi Ankarada yemekte ağırlıyor ve birde facebooktan resim paylaşıyor.

Darbeye ilk andan itibaren karşı çıkan, milleti sokağa döken Baklan, Honaz, Beyağaç, Kale belediye başkanlarını selamlıyorum.

Darbeye ilk andan itibaren karşı çıkan Denizli valisini hassaten selamlıyorum. O da elini değil bedenini taşın altına koymuştur.

Çivril başta olmak üzere Denizlinin tüm ilçelerinde savcılsra gidin paralelcileri şikayet edin, savcı yapmazsa, o da paralelcidir.

İlçelerdeki önde gelen paralelciler hemen tutuklanmalı, ilçelerdeki yurt, okul ve evlere hemen bugün el konulmalıdır.

Bir iki gün içinde bunlar yapılmazsa, Vekil, BBaşkanı, İl-ilçe başkanı, odalar, savcı ve hakimler sorumlu olur. Millet hesap sorar.

Ben Çivrili çok iyi biliyorum, ordaki altıncısından işadamına kadar paralel liderler tutuklanmazsa, ben bizzat hesabını soracağım.

Buarada, Şahin Tin, vali beye degil Jandarma Komutanı Cengiz Albaya 'bizimlemisin' diye soruyor. Albay milletimin yanındayım diyor.

 

 

 

Editör: TE Bilişim