EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli'de 'Demokrasi Nöbeti' tutanlarla bir araya geldi. Bakan Zeybekci, darbe girişimine karşı duranların destan yazdığını, bunun 79 milyonun destanı olduğunu söyledi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de gece Delikliçınar Meydanı'ndaki Demokrasi Nöbeti'ne katıldı. Meydanda toplananlarla bir araya gelen bakan Zeybekci, yaptığı konuşmada Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen'i Pensilvanya'dan getirerek milletin önünde yargılayacaklarını söyledi. Zeybekçi, şöyle dedi:

"O kuzgunu getirip halkın önünde hesap soracağız. Şehitn ve gazilerimizin kanı yerde kalmayacak. Benim milletime kalkan ellerin her biri kırılacak. Bu demokrasi destanı AK Parti'nin destanı değildir. CHP'nin, MHP'nin AK Parti'nin 79 milyonun destanıdır. Artık demokrasi, hukuk, bayrak ve vatan kaygımız yok. Bunların hepsi milletin ellerinde emin ellerde bulunuyor. Demokrasi nöbetlerinde bulunan kardeşlerimizin nöbetleri evlerinde de devam edecek. Fethullah Gülen tez zamanda orada vatansız olarak geberip gidecek ya da gelecek bu millete hesap verecek. Bu hesap mutlaka görülecek."

Bu arada bakan Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz darbe gecesinde şehit ve yaralı yakınlarına verilmek üzere başlatılan yardım kampanyasına bağışta bulundu.

Editör: TE Bilişim