Çameli İlçesi Yunuspınarı Mahallesi 'nde düzenlenen kermeste, giyimden gıda maddesine kadar birçok ürün satışa sunuluyor.

Kermesin açılışına Çameli Kaymakamı Şeref ALBAYRAK ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, Çameli Emniyet Amiri Halil YAĞÇI Çameli Sarayhisar yurdu Başkanı Hamdi Turhan,Yurdun Çameli Temsilcisi Nazmi YAZGAN ,Çameli'deki mahalle muhtarları ve yönetim kurulu üyeleri,Daire Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.Çameli Manzarasına Sahip olan yurt Kermesi bahçede düzenlendi.

Sarayhisar Öğrenci Yurdu Dernek Başkanı Hamdi Turhan Sayın Kaymakamın ,Sayın Başkanım Sayın Amirim Sayın davetliler hosgeldiniz.1987 yılında Çameli Merkezinde kurduk.Tepe Başı Talebe Yurdumuzun temelini atarak 1994 yılında hizmete açtık.Yüzlerce Çocugu yetiştererek insanlıga kazandırarak meslek sahbi kazandırdık.Kermesimiz Şimdiden hayırlara vesile olsun dedi.

Sarayhisar Öğrenci Yurdu Çameli Temsicisi Nazmi YAZGAN ; Sayın Davetlilier Kermesimize hosgeldiniz çok teşekkür ederiz Dernek Başkanından sonra benim konuşmam dogru değil ama bazende dogrulamak gerekiyor.2014 Yılında bahcemiz bir mezar yeri kampanyası ile alınmıştı gelecek sene pazar yeri yapıcagız demiştik.altyapının %80 Üst yapınında %40'nı çok şükür bitirdik.Bizlere yardımcı olan kilittaşında ve döşemesinde bizlere yardımcı olan Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN'a,bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederim dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ; Kıymetli daire amirlerimve misafirler hoşgeldiniz.Burada kurs ve kurs talebelerine yardım derneginin 5.kermesini açılışını gerçekletireceğiz.Kurslarda çocuklara yardım yapılıyor bugun burdaki calısmalar bunun en güzel örneklerinden birisidir.Bizim ülke olarakta katımamız olarak birlik ve beraerliğimizin göstergesi.Emeği gecen herkese teşekkür ederim Kermeslerin en güzeli tarafı açılıştan sonra ikramlar işin maneviyatındanmı yoksa kalitesindenmi hiç bir resturantta lezzetini bulamadım.Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen değerli yurt müdürlerimize, onlara destek olan öğretmenlerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah öğrencilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesine vesile olur diyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Çameli Kaymakamı Şeref ALBAYAK; Öncelikle bir hususa dikkat cekmek istiyorum Buradaki bu yurdun varlığı bizlere güç katmaktadır.Bizlerin Devlet olarak tüm vatandaşara ulaşmamız mümkün değil.Dernek Başkanımızın dediği gibi fakir ve yardıma muhtaç çcocuklarımıza ulaşmak anlamında bu cemiyetin büyük katkıları olmaktadır.Buradaki birlik beraberliğin anlamı ise insanlar biraraya geldiği zaman birlik oldugu zaman nasıl güzel eserler verdiği büyük kanıtıdr.Bu anlamda dernege gönül verenlere teşekkürü borc biliyorm Düzenlenen kermesimiz burada eğitim gören öğrencilerimize katkı sağlayabilmek ve imkânlarını biraz daha fazlalaştırabilmek için düzenleniyor. Bizler de bu kermeslerimize katkı sağlayarak öğrencilerimize destek olmaya çalışalım Hayırlara vesile olsun dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dualar eşliğinde kermesin açılışı yapıldı. Kermesin gezilmesi ve yapılan ikramlar sonrasında program sona erdi. Kermesin bir hafta süreyle açık kalacağı kaydedildi.

 

Editör: TE Bilişim