Honaz Belediyesi, belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içerisindeki tüm ilköğretim ve orta öğretim kurumlarında eğitim gören 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak tişört dağıtıyor.

Karateke Necati Fikrîye Dalaman İlk ve Ortaokulu ile Gürleyik İlk ve Ortaokulunda başlayan dağıtım, diğer okullarda da devam edecek.

Daha karnelerini almadan hediyelerini alan çocuklar, şimdiden tatil sevincine başladı. Hafta sonuna kadar sürecek dağıtımla tüm öğrenciler karne hediyesi tişörtlerine kavuşacak.

Öğrencilere bir mesaj gönderen Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu; "Dün bizleri yetiştiren öğretmenlerimiz bugün sizleri yetiştiriyor. Yorucu bir dönemin ardından karnelerinizi alarak yaz tatiline çıkacaksınız. Karne sonuçlarınız ne olursa olsun iyi bir tatili hak ettiniz. Ben eminim ki bu tatili en iyi şekilde değerlendirerek gelecek eğitim öğretim dönemine daha azimli ve istekli başlayacaksınız. Tüm öğrencilerimize hediyemizi güzel zamanlarda giymeleri temennisiyle şimdiden hayırlı tatiller diliyor, hepsinin gözlerinden öpüyorum. "

Editör: TE Bilişim