Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA) - Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde, iki gün önce karayolunda ters şeritten ilerleyen otomobilin, TIR'la karşılıklı çarpıştığı o anlar; bir başka araçtaki kişiler tarafından görüntülendi. Görüntüyü kayda alan kişilerin kazada ölen sürücü 40 yaşındaki Hasan Yerkin'i, defalarca korna çalarak uyarmaya çalıştığı görülüyor.

 

Kaza, geçen pazartesi saat 01.00 sıralarında, Beylerbeyi Mahallesi Denizli- İzmir Karayolu'nda meydana geldi. Hasan Yerkin, kullandığı 20 U 9534 plakalı otomobille karayolunda ters şeritten ilerlemeye başladı. Denizli'den gelen Metin Ataseven'in kullandığı 35 NNS 96 plakalı TIR ile Yerkin'in kullandığı otomobil karşılıklı çarpıştı. Hurdaya dönen otomobilde sürücü Yerkin, kaza yerinde öldü. Hasan Yerkin'in ters şeritten ilerlediği ve kaza yaptığı o anları, bir başka araçtaki kişilerce cep telefonuyla görüntülendiği ortaya çıktı.

 

ANBE AN KAYDEDİLDİ

Görüntülere yansıyan o anlarda, araçtaki bir kişi o anları telefona kaydederken; diğeri polisi arıyor. Defalarca kaza atlatan ve karşısındaki sürücüleri de zor anlar yaşatan otomobil sürücüsü Hasan Yerkin'in otomobilini adeta ölüme sürdüğü net olarak görülüyor. İki genç kullandıkları otomobilin kornasını çalarak uyarmaya çalışıyor. Ancak bir süre sonra Yerkin'in kullandığı otomobil, karşıdan gelen TIR'la çarpışıyor.

Editör: TE Bilişim