Denizli'de sadece Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinin üye olabileceği yeni bir sosyal ortam oluşturuluyor. Düdükodu adını alacak bu ortamda öğrenciler itiraflarda bulunmanın yanı sıra çeşitli konularda da yardım alabilecekler.

Türkiye'de daha önce Düzce Üniversitesi öğrencileri tarafından oluşturulan daha sonra da Düzce Üniversitesi Yönetimi tarafından büyük destek gören Düdükodu sosyal ortam buluşma noktası şimdi de Denizli'de Pamukkale Üniversitesi'nde hayata geçiriliyor. İlk kurulduğu andan Düzce Üniversitesi'nin sahiplenmesine kadar olan kısımda büyük bir gelişme kaydeden ardından üniversite yönetiminin sahiplenmesi ile adeta öğrenciler için çok faydalı bir ortama, ilde ne nerede var, barınma, ulaşım ve akademik notlar ve daha birçok konuda öğrencilerin büyük işine yarayan bu ortam şimdilik yine PAÜ'lü öğrenciler tarafından kuruluyor.

YALAN VE SAHTEYE YER YOK!

İlk ilanı geçen günlerde verilen bu ortama sadece PAÜ öğrencileri kayıt olabilecek. İtiraf sayfalarında sahte hesap ve yalana yer verilmeyeceği ortamın denetimini ise oluşturulan ekip yapacak. Denizli ve PAÜ'ye dair her şeyin bulunabileceği ortamda öğrenciler kendi içeriğini oluşturmakta özgür olacaklar. Uygulama için internet sitesi kuruldu. Ayrıca Android telefonlarda uygulaması da oluşturulan Düdükodu'nun henüz Aplle uygulaması ile oluşturulmadı.

 

Editör: TE Bilişim