Edinilen bilgiye göre Denizli'de Pamukkale Tapu Müdürlüğünde görevli bir memurun yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. 40 yaşlarında erkek bir personelde testin pozitif çıkmasının ardından müdürlükte olağanüstü hal ilan edildi. Müdürlükte görevli tüm personelin bugün tedbir amaçlı Covid-19 testinden geçirileceği öğrenildi.

MÜDÜRLÜK BİNASI KARANTİNA ALTINA ALINDI

Özellikle faizlerin düşmesi sonrası ev almak isteyenler nedeniyle yoğunlukların oluştuğu müdürlük binası bugün hizmet veremeyecek. Pamukkale Tapu Müdürlüğü yetkililerin müdürlük binasının karantina altına alındığını açıkladı. İl Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekiplerinin de enfekte personel ile temas eden vatandaşları bulmak için çalışma başlattı.

MERKEZEFENDİ DE AYNI BİNADA

Özel İdare İşhanı yıkılmadan önce burada hizmet veren Denizli Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, bu işhanının yıkılmasının ardından Adliye yolu üzerindeki yeni binasına taşınmıştı. Denizli Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü binasında Pamukkale’nin yanı sıra Merkezefendi Tapu Müdürlüğü de hizmet veriyor. Pamukkale’de yaşanan bu gelişmenin ardından Merkezefendi’de de işlemlerin bugün durdurulması ve personelin covid-19 testinde geçirilmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim