PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ve Merkez Teşkilatı Yöneticileri ile tüm İllerin PTT Başmüdürleri, önümüzdeki hafta Denizli’de düzenlenecek olan değerlendirme toplantısında bir araya gelecek.

19-21 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan toplantı 2 gün sürecek. Türkiye’nin değişik İllerinde yılda 4 kez toplanan ve bu yıl zengin bir turizm, tarih ve kültüre sahip ülkemizin girişimci şehri Denizli’de 3.cüsü yapılacak olan yönetim toplantısında 81 İlin raporları masaya yatırılacak ve 2016 yılı faaliyetleri değerlendirilecek.

Toplantıda; PTT’nin planları, projeleri ve hedeflerinin ne ölçüde gerçekleştirildiği, önümüzdeki yıllar için daha ileriye taşımak ve ülkemize daha iyi hizmet vermek amacıyla hedefler doğrultusunda ne tür adımlar atılacağı konusunda görüş alış verişinde bulunulacağı öğrenildi.

Ulusal ve uluslararası açıdan çok önemli bir yere sahip olan ve bu yıl ülkemizde yapılacak olan 26. Dünya Posta Kongresi öncesi son toplantı olması açısından da bu toplantının önem arz ettiği bildirildi.

Toplantı öncesi değerlendirmelerde bulunan, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik şunları söyledi; “İki asra yakın maziye sahip şirketin yöneticileri olarak bu güzide kentimizde gerçekleştirdiğimiz toplantıda alacağımız kararlar, şirketimizin 2023 hedeflerine taşınmasına vesile olacaktır. Bildiğiniz gibi şirketimiz son yıllarda yaptığı atılımlarla hizmetlerinin çeşitliliğini arttırmış, hizmet kanallarını geliştirmiş, uygulamaya aldığımız projelerle, yurtiçinde ve yurtdışında yapmış olduğumuz ticari antlaşmalarla her geçen gün mevcut piyasada daha aktif hale gelmiştir. Şüphesiz bu noktaya gelmemizde hizmet politikamızdaki değişikliklerin rolü büyüktür. Hızımızı kaybetmeden son sürat hep birlikte hedeflerimize ilerliyoruz, halka mal olmuş bir şirket olarak gücümüzü 175 yıllık köklü geçmişimizden alıyor ve sahip olduğumuz güç ile de fark oluşturuyoruz. Burada gerçekleştireceğimiz toplantının akışı içinde, değerli yöneticilerimizin görüşleri doğrultusunda birçok konuda görüş alışverişinde bulunacağız. Denizli toplantımızda İl yöneticilerimizin her türlü ihtiyaç ve işletme sorunları burada dile getirilip çözüme kavuşturulmak üzere yeni proje, hedef ve stratejiler belirlenecektir. Şirket olarak daima en iyiye, en güzele ulaşma amacıyla gerçekleştireceğimiz bu toplantının adeta bir fırsat olarak görülmesini ve yapacağımız değerlendirmeler sonucu alacağımız kararların şirketimize önemli katkılar sağlayacağını temenni ediyorum. Toplantımızın sonuçları itibari ile şirketimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederken, tüm camiamıza da başarılar getirmesini diliyorum.”

Editör: TE Bilişim