Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı desteğiyle Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu, ülkenin dört bir yanında küçük izleyicilerle buluşuyor. Şirketin sevimli karakteri Pette ve arkadaşlarının renkli maceralarını anlatan “Pette Yollarda” adlı gösteri, çocuklara eğlenceli anlar yaşatıyor.

Pette Çocuk Tiyatrosu, geleceğin teminatı yeni nesillerin tiyatro ile buluşmasını sağlama ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunma amacıyla Türkiye'de dolaşıyor. Şirketin kurumsal kimliğini yansıtan Pette karakteri ve arkadaşları, TRT ekranlarından tanınan Kerem Eser ile birlikte “Pette Yollarda” adlı sahne gösterisini sunuyor. Çocukların gelişim düzeylerine uygun ve güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlayacak bir içerikle hazırlanan gösteri, küçük izleyicilere hoşça vakit geçirterek onları eğlenceye doyuruyor.

Pette ve arkadaşlarının renkli maceralarını müzikler, şarkılar, danslar ve illüzyon gösterileri eşliğinde sahneye taşıyan “Pette Yollarda”, Şirketin posta, kargo, bankacılık, teknoloji gibi alanlardaki hizmetlerini neşeli bir dille çocuklara tanıtıyor.

Türkiye'ye sadece ekonomik değil, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleriyle de hizmet eden Şirket, Pette Çocuk Tiyatrosu ile çocuklara yönelik bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaktan gurur duyuyor.

Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan Pette Çocuk Tiyatrosu, 08 ARALIK 2018 CUMARTESİ tarihinde Denizli’de küçük izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pette ve arkadaşları, FORUM AVM ÇAMLIK DENİZLİ adresinde saat 14:00’den itibaren Denizli'nin güzel çocuklarını bekliyor!

 Not: Saat 14:00’da başlayacak olan 60 dakikalık 1. periyot sonrası 1 saat ara verilerek ardından saat 16:00’da 60 dakikalık 2. periyot başlayacaktır.

 

Editör: TE Bilişim