Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Birtan Şahan ve ortaklarıyla birlikte Şahan İş Merkezi ve Firmaları açılışı gerçekleşti.

İş güvenliği ve iş sağlığı, mali müşavirlik ve Bağımsız Denetim firmalarını bir çatı altında toplayarak firmalara hizmet verecek olan Şahan İş Merkezi ve Firmaları açılışına; Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve çok sayıda davetli katıldı. Pamukkale İlçesinde 15 Mayıs Mahallesi 556 Sokak No: 16 Çınar Vergi Dairesi yanında açılan Şahan İş Merkezi ve Firmaları'nın açılışında konuşan Mali Müşavir Birtan Şahan; "Denizli'de ilk olma özelliğine sahiptir. Yapmış olduğumuz işbirliği ile beraber Denizli firmalarına böyle hizmeti arkadaşlarımla beraber sunalım diye girişimde bulunduk. Hepimize hayırlı olur. Bu girişimin; sağlıklı, huzurlu bol kazançlı olmak dileğiyle hepimize faydalı ümidiyle hepimize hayırlı olsun diliyorum" dedi.

Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ise, Denizli'nin en güzel özelliği Müteşebbislik ruhunu harekete geçirebilen bir il olmasıdır. Bütün Denetim elemanları sanki birbirinden farklı gibi tam tersine bu kurumda birbirini destekleyen birbirini tamamlayan kurumlardır.

Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığın geçtiğimiz yıllarda çıkarmış olduğu bir yasa olan gelişmiş olan dünya ülkelerinde iş yeri sağlığı ve iş güvenliği çok önemlidir. İş yelerinde kazaların yaşanmaması için huzurlu çalışma ortamı sağlamak için bu arkadaşlarımızın çalışmasına ihtiyacımız vardır" şeklinde konuştu.

Birtan Şahan,açılışa gelen konuklarla yakından tek tek ilgilendi. Hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

 

Editör: TE Bilişim