Her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Meska Toplu Konutlarında sahur programı düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sahur programına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Meska Konutları'nda sahur programı düzenledi. Sahur sofrasına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Hasan Oymak ile vatandaşlar katıldı. Sahur programına katılan herkesle tek tek selamlaşan Bakan Zeybekci ile Başkan Zolan, vatandaşların ramazanlarını tebrik etti. Her gün farklı bir mahallede sahur ve iftar programları düzenlediklerini belirten Başkan Osman Zolan, "Bu manevi iklimi, bu güzelliği hep beraber yaşayalım istedik. Allah'ım tuttuğumuz oruçları, dualarımızı kabul eylesin, tekrar ramazana kavuşmayı nasip etsin. Sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram olsun. El ele, kol kola, ülkemiz Denizlimiz daha güzele gitsin, duamız, amacımız budur" dedi.

“Hizmet destanları yazdık”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, birlik ve beraberliğin göstergesi olan iftar ve sahur sofralarında buluşmanın çok önemli olduğunu belirtti. Bakan Zeybekci, “Allah şahit biz sizleri çok seviyor ve özlüyoruz. Bu kardeşiniz bu şehre aşık, bu şehrin insanlarına aşık. Bu şehrin insanlarına hizmet etmeyi Cenab-ı Allah’ın bir lütfu olduğunu, nimeti olduğunu her daim biliriz. Sizlerin kararıyla bu şehre hizmet ettik, hizmet destanları yazdık. Çünkü 2004 yılında siz öyle karar verdiniz” dedi. Denizli'ye hep birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan Ekonomi Bakanı Zeybekci, “İşte Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan bey kardeşim, işte devam bu. Bizim hizmet bayrağımızı alıp, yere düşürmeden durmak yok hizmete devam ediyor inşallah” dedi.

Editör: TE Bilişim