21 yaşında olan ve aşçılık yapan Devran Çakmak kendisi gibi aşçı olan nişanlısı Tuğba Kılıç’a 15 Temmuz şehitleri meydanında meraklı gözlerin arasında evlilik teklifinde bulundu. Teklif ederken kullandığı cümle yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Denizli'de ilginç evlenme teklifi. Denizli'nin en kalabalık yeri olan 15 Temmuz şehitleri meydanında herkesin gözü önünde evlenme teklifinde bulundu. Meraklı gözlerle evlilik teklifinin fotoğraflarını çekerken Tuğba kılıç’ın evlilik teklifine evet demesiyle izleyenler alkışlarıyla genç çifti destek oldu.

Denizli 15 Temmuz Şehitleri Meydanı eşine az rastlanır günlerinden birini yaşadı. 21 yaşında olan ve aşçılık yapan Devran Çakmak, nişanlısı Tuğba Kılıç’a evlilik teklifinde bulundu. 2 yıldır sevgili ve 1 yıldır nişanlı olan genç çifti sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Çevredeki meraklı vatandaşlar ise telefonlarına sarılarak bu anı ölümsüzleştirdi ve ‘’işte böyle olur evlilik teklifi‘’ diyerek gençlere mutluluk diledi. Devran Çakmak hazırlattığı pankartta "Önümüzdeki 40-50 yıl için başka planın yoksa benimle evlenir misin?" diyerek nişanlısı Tuğba’ya evlilik teklifinde bulundu. Tuğba Kılıç patlayan konfetilerden biraz korksa da, mutluluk gözyaşlarına hâkim olamadı ve evlilik teklifine ‘’Evet’’ dedi. Teklifin kabul edilmesinin ardından damat adayı çakmak, Tuğba Kılıç’ın parmağına yüzüğü taktı ve genç çift daha sonra dans etti.

Editör: TE Bilişim