Denizli Serinhisar Belediyesinde yaşananlar tüm ilde konuşulmaya başlandı. Personel ile Başkan arasında yaşanan sıkıntı hat safhaya ulaştı. Son iddia ise işten çıkması istenen 8 personelin park bahçeler ve temizlik işlerine sürüldüğü yönünde. İddalara göre işçiler üzerinde 3 aydır baskının arttığı bilgisi alındı.

Denizli Serinhisar Belediyesi’nde aralarında üniversite mezunu bulunan 8 daimi çalışan işçiye, işi bırakmaları için baskı mı yapılıyor.

Haber merkezimize ulaşan bilgiye göre, Serinhisar Belediyesi’nde çalışan uzun zaman çeşitli hizmetlerde görev yapmış ve aralarında üniversite mezunu bulunan 8 kişi işten çıkarılmak istendiği iddia edildi.

İddiaya göre, Serinhisar Belediyesi’nde 3-4 aydır bir huzursuzluk yaşandığı ve Belediyenin 8 daimi işçisi önce işten çıkarılmak istendi. Tazminatlarının kişi başı yaklaşık 130 bin ile 140 bin lira olduğu belirlenince bu durumdan vaz geçildi. Bu arada işçileri yıldırmak için görev yerlerinin değiştirildiği aralarında 2 diploması bulunan üniversite mezunu olan ve mali hizmetler bölümünde çalışan bir bayan işçiyi Çamlık Aile Parkı’nda görevlendirildiği belirtildi. Diğer işçileri ise çöp toplama ve park bahçe işlerinde görevlendirildiğine dair görevlendirme yazısı verildiği iddia edildi.

Editör: TE Bilişim