Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimi ve Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’in eşi Derya Güven,geçen hafta sonu İğdir mahallesinin Naldanlı bölgesinde sıcak su kazanına düşerek ağır yaralanan Adil Ege Cunkuş’un ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İğdir mahallesi Naldanlı bölgesinde çobanlık yaparak geçimini sağlayan Cunkuş ailesini ziyaret eden Sevgi Eli sorumlusu Gonca Dikeç ve belediye başkanının eşi Derya Güven aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek Ankara GATA da tedavisi devam eden 14 aylık Adil Ege Cunkuş’un durumu hakkında da bilgi aldılar. Aileye ellerinden gelen her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını belirten Derya Güven “Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. İnşallah Adil Ege bir an önce sağlığına kavuşur ve ailesinin yanına gelir. Dualarımız her zaman sizinle. Biz hem Sevgi Eli olarak hem Çivril Belediyesi olarak hem de bir birey olarak her sıkıntınızda her zaman yanınızda olmaya gayret göstereceğiz. Adil Ege’nin sağlık durumu ile ilgili olarak sürekli bilgi alıyoruz. İnşallah yavrumuz tedavisi en kısa zamanda tamamlanarak yanımıza gelecek” dedi.

Adil Ege’nin annesi Leyla Cunkuş ve dedesi Adil Cunkuş’ta kazanın olduğu günden itibaren Belediye Başkanı Gürcan Güven’in kendileri ile sürekli irtibat halinde olduğunu belirterek “sağolsun başkanımız kazayı duyar duymaz bizimle irtibata geçti. İhtiyacımızı sıkıntımız sordu. Ara ara arayıp bilgi aldı. Her zaman yanımızda oldu. Allah ondan razı olsun. Bugünde sizi yanımıza göndererek acımıza ortak oldu. Sıkıntımızı paylaştı. Hepinizden Allah Razı olsun” dediler

 

Editör: TE Bilişim