MHP’DE SÜRPRİZ İSİM

Seçim atmosferine girildiği şu günlerde Denizli’de de kulisler hareketlenmeye başladı. En hareketsiz geçen partilerin arasında MHP bulunurken, MHP kulislerinde Milletvekili aday adayları ile ilgili yavaş yavaş isimler dillendirilmeye başlandı.

    

Denizlili işadamı Zekeriya Er, MHP’den milletvekili aday adayı olmak için girişim başlattığı iddia edildi. MHP’de ayrıca partinin flaş ismi İsmail Yarımca’nın da vekillik için kolları sıvadığı alınan bilgiler arasında. MHP’nin aday belirleme süreci merakla beklenirken, daha önce il başkanlığı yapmış Mehmet Fevzi Yeniçeri, İsmail Onaç, Zafer Kaplan, İbrahim Ekiz’in milletvekilliği için yoklamalarda bulunduğu konuşuluyor.

Ayrıca Genel Başkan yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ın Denizli’den mi ya da başka bir ilden mi aday olacağı netlik kazanmadı. Emin Haluk Ayhan’ın Denizli’den aday olduğu takdirde milletvekili sıralamasının nasıl olacağı çok fazla merak edilen konu.

 

Ayrıca ilçe kongrelerine başlayan MHP’de Feridun Ünal’a rakip çıkarmak isteyen muhalif grup Ali Deniz Semerci’yi İl Başkanı adaylığı için ikna etmeye çalıştıkları bilgisi de kulislerde söylenti şeklinde yayılıyor.

 

 

CHP CEPHESİNDE İSE SON DURUM

CHP İl Örgütü tarafından gerçekleştirilen eylemde müstakbel milletvekili aday adayları hazır bulundular.

 

Yere düşen düşsen elinde bir avuç toprakla kalkacaksın mantığında hareket eden aday adayları  hazır CHP’li üyeleri bulmuşken kulis yapma fırsatını da tepmediler. 

 

Melike Basmacı kadınların yoğun ilgisi ile karşılaşırken Kazım Arslan, Adil Demir, Mehmet Ali Orpak, Ahmet Orpak, Ahmet Divarcı, Nadi Kılınçarslan ve Hakan Kılınç üyelerle yakın temasa geçti. Üyelerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen adaylar eylem sonrası kulislerini sürdürdüler. 

 

 

Editör: TE Bilişim