Tavas Belediyesi daha önce "Okul Hamiliği" kapsamında çocuklara kitap dağıtma ve Müftülük ile ortaklaşa yürüttüğü camilerin bakım, onarım ve temizlik projesinden sonra şimdi de Tavas Devlet Hastanesi'nde tedavi gren ihtiyaç sahiplerine Sevgi Eli'ni uzattı.

Projenin hayata geçmesini sağlayan Tavas belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Belediyecilik sadece yol yapmak, park düzenlemek değildir. Belediyecilik, nerede yardıma muhtaç bir insanımız varsa oraya ulaşmak, sevgi ve hoşgörü ile bir bütün olarak tüm sorunlara çare bulmak ve derman olmaktır. Bu kapsamda hastanede kalıcı tedavi gören ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da bizim Sosyal Belediyecilik anlayışımızın içinde yer almaktadır. Bu vatandaşlarımıza elimizi uzatabilmekten kıvanç duyuyoruz. Bu projeyi birlikte gerçekleştirdiğimiz sorumluluk sahibi tüm hastane çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Onların hizmet aşkı ve azmi bizi daha da heyecanlandırıyor. Tabii burada yaptığımız yardımlar projemizin henüz sadece çok küçük bir adımı ve ileriki zamanlarda her seferinde yardımlarımızı katlayarak yapacağımızın bir işaretidir. Buradan bu güzel projeye omuz veren herkese tekrar teşekkür ediyor ve hastalarımıza tez elden Allah'tan şifalar diliyorum" dedi.

Proje kapsamında Tavas Belediye'si Tavas Devlet Hastanesi'ne;

75 adet havlu, bayan ve erkek olmak üzere 100 adet atlet, 100 adet slip ve 80 adet eşofman ve 21 adet bebek zıbın takımı teslim edildi.

Editör: TE Bilişim