Vali Şükrü Kocatepe, ilçe ziyaretleri kapsamında Beyağaç ve Tavas ilçelerinde incelemelerde bulundu. Tavas ziyareti sırasında yapımı devam eden 101 yataklı Tavas Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Vali Kocatepe, hastanenin en kısa zamanda hizmete girmesi için talimat verdi. 

 

Vali Kocatepe beraberinde İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız ile birlikte ilk olarak Beyağaç ilçesini ziyaret etti. Burada Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı.

 

 

Kaymakam Şahin’i makamında ziyaret eden Vali Kocatepe, ilçenin genel durumu ve devam eden ilçe yatırımları hakkında brifing aldı. Yatırımların yerinde takip edilerek en kısa sürede tamamlanması konusunda Kaymakam Muhammed Serkan Şahin’e talimat veren Vali Şükrü Kocatepe, Kaymakamlık binasında gördüğü bir çocuğa oyuncak hediye etti. Vali Şükrü Kocatepe daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ı ziyaret ederek belediyenin çalışmaları ve sorunlar hakkında bilgiler aldı. Belediye ziyaretinin ardından ilçe merkezinde vatandaşlarla da sohbet eden Vali Kocatepe, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

 

Vali Şükrü Kocatepe ve beraberindeki heyet Beyağaç ilçe ziyaretinin ardından Tavas ilçesini ziyaret etti. Tavas Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Kocatepe, Kaymakam Varol’dan ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı. Bilgilendirme toplantısında, inşaatı yüzde 90 oranında tamamlanan ancak yüklenici firma ile yaşanan sorunlar nedeniyle inşaatı duran ve hukuki boyuta taşınan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının, en kısa zamanda sorunların çözüme kavuşturularak tamamlanması talimatını veren Vali Kocatepe, Tavas’ın modern bir emniyet hizmet binasına kavuşacağını söyledi. 1.5 katı hizmet binası, 2.5 katı lojman olmak üzere toplam 5 kattan oluşacak olan Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasının toplam 1.808.000 TL’ye mal olacağı açıklandı. 

 

Vali Kocatepe Kaymakamlık ziyaretinin ardından yapımı devam eden Tavas Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Burada yetkililerden bilgi alan Vali Şükrü Kocatepe, 3 blog olarak tasarlanan hastane binasını yerinde inceledi. 2 bloğun kaba inşaatı tamamlanan hastanede şu anda üçüncü bloğun yapımı devam ediyor. 101 yataklı olarak projelendirilen hastanenin ihalesinde bitirilme tarihinin gelecek yıl aralık ayı olduğu ancak yüklenici firmanın bu tarihten 3 ay önce inşaatı tamamlayarak teslim etmeyi planladığı öğrenildi. Hastanenin toplamda  25.063.000 TL’ye mal olacağı açıklandı. 

 

Vali Şükrü Kocatepe hastanedeki incelemesinin ardından Tavas Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’dan belediyenin çalışmaları ve yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Vali Kocatepe Tavas ilçe ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

 

Editör: TE Bilişim