Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı Yasin Yolcu, terör ve cinsel istismar suçlarının faillerinin idamla cezalandırılmaları gerektiğini belirterek, Büyük Birlik Partisi Lideri Sn. Mustafa Destici ve Alperen Ocakları Genel Başkanı Sn. Murat Aslan bu konuda yeni yasama döneminde TBMM'de yasa teklifinde bulunacağını bildirdi.

Son zamanlarda yaşanan çocuk, kadın ve hayvan istismarlarıyla ilgili açıklama yapan Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı Yasin Yolcu bu üzücü olayların çocuklara yönelik cinsel istismar olaylarının toplumla birlikte kendilerini de derinden üzdüğünü belirtti.

"TEK SEÇENEK İDAM OLMALIDIR"

Açıklamasında böyle olayların toplumsal sorun olduğunu ve bu yaşanan olayların dur denilmesi gerektiğini söyleyen Yolcu, Türkiye'nin bu tür vahşet olaylarından kurtulması gerektiğine işaret ederek, "Bunun tedbirlerinin ivedi olarak alınması ve bununla ilgili cezaların tekrar gözden geçirilmesi gerekir. NE HADIM NE HAPİS CEZASI, TEK SEÇENEK İDAM olmalıdır." ifadesini kullandı.

İDAM CEZASI GERİLMESİ İÇİN YASA TEKLİFİ VERECEKLER

Taciz ve çocuk istismarlarının yanı sıra bir çok şehit verilmesine sebeb olan terör örgütü konusuna değinen Yasin Yolcu Türk askerini, polisini ve sivil vatandaşlarını şehit eden teröristlere de idam cezası verilmesini istedi. BBP ve Alperen Ocakları olarak yeni yasama döneminde TBMM'de idam cezasının getirilmesi için yasa teklifi vereceklerini kaydetti..

Editör: TE Bilişim