21. Dönem Milletvekili Ali Keskin Pazar günü gerçekleştirilen MHP mitingi sonrasında Denizli halkının göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı tüm Denizlililere teşekkür etti.

 

21. Dönem Milletvekili Ali Keskin  sözlerine şöyle devam etti; “10 Mayıs pazar günü ilimize teşrifleri ile bizleri onurlandıran sayın Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.  Köy, kasaba,ilce ve merkezden genç çocuk yaşlı , bay bayan bütün hemsehrilerimize ve dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu mitingin hazirlanmasinda buyuk gayret sarfeden ilce teskilatlarimiza,pamukkale ve merkezefendi ilce teskilatlarimiza ulkucu isciler derneklerimize,ulku ocaklarimiza ve il teskilatimiza da tesekkur ediyor,basarilarinin devamini diliyorum

 

DENiZLi BiZiMLE YURUYOR

Bu yolda birlik ve beraberligimizi bozmadan 7 haziran secimlerinde menzile basari ile ulasacagimizdan hic suphem yok.  Pazar gunu bir kez daha goruldu ki bir bardak suda firtina koparmak isteyenlere inat ulkucu harreketin akli selim vakur sagduyulu tabani kenetlenmis ve dik durus gostermistir Sahsi menfeatlerini degil dava menfeatlerini on plana alarak nefsini yenerek mitingimize gelen ve calisan tum ulkudaslarimdan Allah razi olsun.  Bu duygu ve dusuncelerimle 27 gun kalmis olan tarihi 7 haziran secimlerine Kazasiz belasiz ulasabilmeyi yuce Allahtan niyaz ediyorum. Ne mutlu turkum diyene” dedi.

 

Editör: TE Bilişim