10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Ümit Varol ve tüm basın çalışanlarının gününü kutladı.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol tarafından karşılanan Vali Kocatepe, tüm basın çalışanlarının gününü kutladı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ile görüşen Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli’de basın mensuplarının Denizli Gazeteciler Cemiyeti çatısı altında önemli bir birlikteliğinin olduğunu hatırlatarak, “Denizli’de görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Denizli basını hem görsel, hem de yazılı basın açısından gerçekten etkin ve güçlü. Yapılan haberler ses getiriyor ve hem bizlerin hem de Denizli halkının gözü kulağı oluyor. Sizlerin görevlerinin ne kadar zor olduğunu ve kimi zaman hayatınızı tehlikeye atarak görevinizi yaptığınızı iyi bilmekteyim. Geçtiğimiz yıl görev başında kaybettiğimiz iki değerli kardeşimize de Allah’tan rahmet siz meslektaşlarına ve ailesine baş sağlığı dilerim” dedi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol’da, “Bugün ziyaretinizle bizlere önemli bir destek verdiniz. Denizli basını Denizli Gazeteciler Cemiyeti çatısı altında çok iyi birliktelik yakaladı. Bu birlikteliğin devam etmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Cuma günü geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz kardeşimiz İlyas Haytan için bir sergi açılacak. Herkesin bu sergiye katılarak destek olmasını bekliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyesi Haşim Nebioğulları’nın kızı olan ve babasına ait internet sitesinde okul haberleri yapan minik Aybüke’ye, kitap hediye etti. Ziyaretin ardından Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan toplantı salonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Editör: TE Bilişim