Okul Sporlarında Türkiye Şampiyonu olan ve 03-10 Nisan 2016 tarihlerinde Hırvatistan'da ki Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Anafartalar Lisesi Futsal takımını, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe makamında kabul etti.

07-11 Mart tarihlerinde Aksaray’da gerçekleşen finallerde Türkiye Şampiyonu olan Denizli Anafartalar Lisesi sporcu ve idarecileri Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret etti. Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette, Vali Kocatepe şampiyon takımın futbolcularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

VALİ KOCATEPE ‘GÖNÜLDEN KUTLUYORUM’

Konuşmasında Denizli’nin birçok alanda elde ettiği başarıları spor müsabakalarında da sürdürdüğüne dikkat çeken Vali Şükrü Kocatepe; “Okul Müdürümüzü, öğretmenlerimizi ve siz başarılı gençlerimizi kutluyoruz. Basında sizlerden ‘Altın Çocuklar’ diye bahsetmişler. Gerçekten altın gibi hatta altından daha kıymetli pırlanta gibi gençlersiniz bizim gözümüzde. Her şeyden evvel böyle bir başarıyı, yeteneği göstermemiş olsanız bile bizim pırlanta evlatlarımız, geleceğimizsiniz. Bu ülkeyi yönetecek, bu ülkeye güzellikler, yenilikler getirecek ümitlerimiz sizlersiniz. Bunun yanında sizlerin bu başarısıyla, böyle bir kabiliyeti sergilemenizle, şampiyon olmanız ve bizleri yurtdışında temsil edecek olmanız dolayısıyla göğsümüzü daha bir başka kabartıyor. Rabbim sizleri katılacak olduğunuz sonraki müsabakalarda da muvaffak eylesin inşallah ama böyle bir müsabakaya katılıyor olmanız ve sonraki müsabakalara katılmaya hak kazanmış olmanız gerçekten çok büyük bir başarı. Sizleri gönülden tebrik ediyorum. Hem Denizlimizi, hem okulunuzu, hem de kendinizi en güzel şekilde temsil ettiniz. Tebrik ediyorum” dedi.

Ziyarette söz alan sporcular, Dünya Kupasında Denizli’yi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Öğrenci sporculardan aynı başarıyı derslerinde de göstermelerini isteyen Vali Kocatepe, futsal takımına spor malzemelerinden oluşan çanta hediye etti. 

 

Editör: TE Bilişim