Vali Şükrü Kocatepe, ilçe ziyaretleri kapsamında Baklan ve Honaz ilçelerinde incelemelerinde bulundu. Vali Kocatepe Honaz İlçesinde bulunan Osmanlı döneminden kalma tarihi Sultan Murat Cami’nin restorasyonu için talimat verdi. 

 

Vali Kocatepe beraberinde İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız ile birlikte ilk olarak Baklan’a gitti. Burada İlçe Kaymakamı İlker Eker, Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Kocatepe, Kaymakam Eker’i makamında ziyaret etti. Burada ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Şükrü Kocatepe daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe meydanında halkın sorunlarını dinleyen Vali Kocetepe son olarak Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’i ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Vali Şükrü Kocatepe ve beraberindeki heyet Baklan ilçe ziyaretinin ardından Honaz ilçesine geçti. Honaz Kaymakamlığı önünde Kaymakam Turgut Gülen, Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve diğer ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Kocatepe Kaymakam Gülen’den ilçedeki çalışmalar hakkında brifing aldı.

 

Vali Şükrü Kocatepe, Osmanlı döneminden kalma Sultan Murat Cami’sinde restorasyon yapılması için çalışma başlatılması talimatını verdi. Vali Şükrü Kocatepe Kaymakamlık ziyaretinin ardından Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karadeniz’den okul hakkında bilgi alan Vali Kocatepe, son olarak Honaz Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’ndan belediyenin çalışmaları ve ilçedeki sıkıntılar hakkında bilgi aldı. 

 

Editör: TE Bilişim