Denizli Haber - Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr'yi yenileyerek vatandaşların kullanımına sundu. Günde 30 bin dolayında kişiye hizmet veren www.denizli.bel.tr yenilenen yüzüyle özellikle mobil kullanıma daha da uyumlu hale getirilirken, teknolojisi de üst seviyeye çıkartıldı. Yeni arayüz ile resmi internet sitesindeki tüm uygulama, menü ve linklere tek sayfadan ulaşabilmesi büyük kolaylık sağlarken, www.denizli.bel.tr ana ekranında Denizli'nin eşsiz güzellikleri ile Büyükşehir Belediyesi projelerinin fotoğraflarına da yer verilmeye başlandı. Ana ekranda ayrıca Büyükşehir Belediyesinin haber, duyuru ve ilanları görülüyor.

MENÜLERE TEK SAYFADA ANINDA ULAŞIM

Yeni arayüz ile "Hızlı Menü" ve "Kısayollar" ile ilgili hizmetlere kolay ulaşım sağlanırken, arama motoruna yazılacak kelime ile aranan menülere de anında geçiş yapılabiliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinde en çok kullanılan Ulaşım Portalı, Denizli Kart TL Yükle, e-Belediye, Şehir Kameraları menüleri ekranın alt kısmından, Yüzme Havuzu Kayıt, Büyükşehir Ödeme İşlemleri, E-İmar Sorgulama, Adres Bilgi Sistemi, Mezarlık Bilgi Sistemi ve Son Depremler gibi linklere ise ekranın sağ tarafındaki Hızlı Menü'den ulaşılabiliyor.  

AKILLI ŞEHİR: DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, teknolojik altyapısı ile Türkiye’nin en önde gelen kamu kurumlarından biri olmayı hedef seçtiklerini ve bunu başardıklarını belirterek, "Bu kapsamda 23 ayrı Akıllı Şehir Uygulaması ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından Akıllı Şehir Uygulamaları ödülüne layık görüldük. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran uygulamalar ile Türkiye'ye örnek olduk. Trafik Yönetim Sistemi, Toplu Taşıma Denetim Sistemi, Coğrafi Bilgi Sistemi, Akıllı Ulaşım gibi 23 ayrı akıllı şehir uygulamamız halkımıza hizmet vererek çok büyük kolaylıklar sağladı.Resmi internet sitemiz de yenilenen yüzüyle hem daha kolay kullanılacak hem de şehrimizin eşsiz değerleri ve projelerimizi görsel açıdan herkesle paylaşacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim