Denizli’de Pamukkale Üniversitesi karşında “Merve Yamuç Eczanesi” nin açılışı dün gerçekleştirildi.

Denizli’de Eczacı olan Kemal Yamuç’un kızı Merve Yamuç’da babasının izinden yola devam ederek eczacılık mesleğinde ilk adımını attı.  Yunus Emre Mah. Üniversite Caddesi Pamukkale Üniversitesi karşısında gerçekleşen işyeri açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli CHP Milletvekili Kazım Arslan, Türk Ocağı Başkanı Adem Süpçin, Ülkü ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, MHP Merkezefendi ilçe Başkanı Fatih Coşkun, sivil toplum örgütlerinin Başkanları ve davetliler katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, işyeri sahibine bol kazanç dileklerini ileterek, “Bu işyeri bilindiği üzere sağlık amaçlıdır. Denizlimize sağlık ile ilgili işyerinin açılması bizim için onur ve gurur vericidir. İşyeri sahibi olan kardeşimize bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından eş başkanlar birlikte işyerinin açılış kurdelesi keserek eczaneyi hizmete açıtılar. İş yeri sahibi Eczacı Merve Yamuç ise, memleketi olan Denizli’de eczane açmanın kendisine onur verdiğini, hemşehrilerine hizmet etmenin de ayrıca mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Editör: TE Bilişim