Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yangında evi küle dönen Karlıoğlu ailesine yardım elini uzattı. Sevgi Eli ekiplerince Karlıoğlu ailesinin eşyaları yenilenirken, yangında kullanılamaz hale gelen evi Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yeniden hayat buldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Merkezefendi ilçesinin Bozburun Mahallesi'nde yaşanan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Karlıoğlu ailesine sahip çıktı. Talihsiz olay, yaklaşık 4 ay önce Karlıoğlu ailesinin Bozburun Mahallesi'nde yaşadığı evde meydana geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, elektrik kaçağından dolayı çıkan yangında eşyalarının tamamı küle dönüp, evi kullanılamaz hale gelen tekstil işçisi Derya Karlıoğlu ve kızına sahip çıktı. Yangında hasar gören ev tadilat yapılarak tekrar yaşanabilir bir hale getirilirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli de hayırseverlerin bağışlarıyla küle dönen eşyaları yeniledi. Karlıoğlu ailesinin yangında kullanılamaz hale gelen evi bir süre sonra yeniden sıcak bir yuvaya dönüştürülmüş oldu.

 

 BÜYÜKŞEHİR HER YERDE

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız tadilatı tamamlanan evi inceledi. Sevgi Eli ekiplerince Karlıoğlu ailesinin eşyaları yenilenirken, yangında kullanılamaz hale gelen ev Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yeniden hayat buldu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin nerede zorda kalmış bir vatandaş varsa yardımına koştuğunu belirterek, herhangi bir kazada veya afet durumunda hemen harekete geçtiklerini söyledi.

 

BÜYÜKŞEHİR EVİ YENİDEN İNŞA ETTİ

Talihsiz olayın ardında Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin hemen harekete geçtiğini ve kullanılamaz hale gelen evi yeniden inşa ettiklerini anlatan Gökoğlan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekibimizde evin eşyalarını tamamladı ve evi tekrar yaşanabilir hale getirdik. Ailemiz yaşantısına yine aynı evinde kaldığı yerden devam edecek. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Editör: TE Bilişim