Denizli’de termal otel işletmecilerin yüzü yarıyıl tatilinde güldü. 15 günlük tatil boyunca Denizli’de  termal otellerdeki doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı.

PAMUKKALEHABER

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği(DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Karahayıt ve Pamukkale'de  7 bini bakanlık belgeli olmak üzere toplam 10 bin termal yatak kapasiteli otel bulunduğunu belirterek, 15 günlük tatilde otellerin doluluk oranlarının yüzde 100’e ulaştığını söyledi.

Kış aylarında vatandaşın tercihinin ağırlıklı olarak termal oteller olduğunu söyleyen DENTUROD başkanı Şen,  Termal İyi Gelir kampanyasının  vatandaşların Denizli’deki termal otellere olan ilgisini artırdığını belirtti. 

KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR
Termal İyi Gelir projesi  kapsamında otellerin servis vermeye devam ettiğini söyleyen Şen, “Proje kapsamında, otellerimiz servis vermeye devam ediyor. Sabah kahvaltısı, akşam yemeği, termal havuzlar hepsi 89-99-109 lira.  2017 boyunca devam edecek. Özellikle kış sezonu termal zamanıdır.  15 günlük tatilde bunun doğru bir proje olduğunu bir kez daha anlamış olduk” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim