Denizli Büyükşehir Belediyesi, Babadağ İlçesi'nde bulunan Karaçöplen Yaylası'nda "Çevre Günü Şenliği" düzenledi. Çocukların doyasıya eğlendiği şenlikte atık parkuru yarışması düzenlendi.

 

Türkiye'nin "En temiz", "En sağlıklı" ve "En çevreci" kenti unvanını Denizli'ye kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, çevre bilinci oluşturmak ve geliştirilmesine katkıda bulunmak üzere Babadağ İlçesi'ndeki Karaçöplen Yaylası’nda Çevre Günü Şenliği düzenledi. Şenliğe, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen çevre şenliğinde, çocuklar müzik eşliğinde palyaço gösterileri ile keyifli dakikalar yaşadı. Şenlikte çevre konulu atık parkuru yarışması yapıldı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, çevreye dikkat etmek için düzenledikleri etkinliklerin süreceğini söyledi. Konuşmaların ardından atık parkuru yarışmasında dereceye giren öğrencilere Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Kapukıran ve Babadağ Belediye Başkanı Demirezen çeşitli hediyeler verdi.

 

Şenliğe 300'den fazla öğrenci katıldı

 

Vatandaşlara mavi ve siyah çöp poşetlerinin de dağıtıldığı şenliğe, Babadağ Atatürk ilkokulu, Osman Nuri Yılmaz İlkokulu, Kelleci İlkokulu ve Ortaokulu, Mollaahmetler İlkokulu ve Ortaokulu, Müşerref Yılmaz Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'ndan olmak üzere 300'den fazla öğrenci katıldı. 

Editör: TE Bilişim