Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, yılbaşı gecesi karla karışık yağmur, 1 Ocak Cuma günü ise kar yağışı bekleniyor.

Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık. Yılbaşı akşamı hava durumu nasıl olacak?

Denizli yeni yıla karlı mı karsız mı girecek gireceğine ilişkin tutarlı bir tahmin yapabilmek için pazartesi gününün beklenmesi gerektiğinin altını çizdiler.

7 gün tahminlerine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son tahminlere göre hava sıcaklıklarında herhangi bir değişiklik beklenmezken perşembe günü hava hissedilir derecede soğuyacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre Denizli’de beklenen hava sıcaklıklarında Perşembe gününe kadar herhangi bir değişiklik beklenmezken Perşembe günü hissedilir derecede hava soğuyacak. İşte Denizli’de önümüzdeki 5 günlük hava durumu şöyle;

Yarın Denizli’de hava parçalı bulutlu geçecek. Beklenen en düşük sıcaklığın 2 derece, en yüksek sıcaklığın ise 14 derece,

Pazartesi günü Denizli’de hava parçalı bulutlu geçecek. Beklenen en düşük sıcaklığın 3 derece, en yüksek sıcaklığın ise 15 derece, Salı günü Denizli’de hava parçalı bulutlu geçecek.

 Beklenen en düşük sıcaklığın 2 derece, en yüksek sıcaklığın ise 14 derece, Çarşamba günü Denizli’de hava parçalı bulutlu geçecek.

Beklenen en düşük sıcaklığın 2 derece, en yüksek sıcaklığın ise 10 derece, Perşembe günü Denizli’de hava çok bulutlu geçecek. Beklenen en düşük sıcaklığın -5 derece, en yüksek sıcaklığın ise 4 derece olması tahmin ediliyor.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde oluşabilecek sis, buzlanma ve yer yer pus olaylarına karşı araç sürücülerin gerekli önlemleri alarak yola çıkmaları gerektiğini meteoroloji uzmanları bildirdi.

 

 

Editör: TE Bilişim